Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
Tapas-ophold for 2 personer: 15 tapasretter + udvalgte vine for 2.495,- DKK/ for 2 person. Se tilbuddet længere nede på siden.

Mad ud af huset i Vejle - madoplevelser der smelter i munden

Ønsker du at bestille mad ud af huset, så har vi flere smagfulde valgmuligheder, du kan vælge mellem. Udover de menuer du finder i denne brochure, har vi vores sæsonmenuer, hvor vi leger ekstra med sæsonens delikate råvarer. Hotel Hedegaarden leverer mad ud af huset til alle mulige arrangementer, store og små – fra 6 personer til 1000. Vi stiller op med det, der er nødvendigt, maden, vinen, deko og serveringspersonale. Vi leverer mad ud af huset i Vejle og omegn.

Vi sætter en ære i at levere unikke madoplevelser hver gang, så vores gæster får den fest, de altid har drømt om.

Se også vores populære konfirmationsmenuer nederst på siden.

Konfirmationsmenu

ud af huset 2023

Nyd Hotel Hedegårdens konfirmationsmenu, og sæt de perfekte rammer for en uforglemmelig dag for konfirmanden.

Sammensæt jeres helt egen menu.

priser fra 445 kr. pr. person

forskellige retter
0
TILBUD NETOP NU

Det sker på Hedegaarden

Lige nu har vi flere skarpe tilbud. Du kan med fordel booke flere overnatninger, så der er tid til at udforske området i og omkring Vejle. Klik på knappen nedenfor og læs mere. Vi glæder os til at se dig.

GAVEKORT

Køb gavekort til ophold på Hotel Hedegaarden

priser fra 500 kr. / pr. gavekort

Restauranten hos Hotel Hedegaarden i Vejle
Super lækker mad, god service og fine værelser.

Klart anbefalingsværdigt 😉

5-stjernet gæsteoplevelse
Christina Poulsen
Kunde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og opnå gode rabatter

Bedste takeaway i Vejle

Oplev det bedste inden for mad ud af huset i Vejle med Hotel Hedegaardens udsøgte catering service. Med vores erfarne køkkenchef ved roret, er hver ret en manifestation af kulinarisk ekspertise, der sikrer, at din begivenhed bliver uforglemmelig.   Hos Hotel Hedegaarden stræber vi efter at tilbyde den bedste takeaway i Vejle. Vores smagfulde menu og engagerede personale er klar til at gøre din næste begivenhed til en succes, uanset om du søger en komplet catering løsning eller blot ønsker at nyde en afslappet tapasaften derhjemme. Vi er her for at imødekomme dine behov.   Vil du vide mere om vores restaurant, kan du læse mere om vores restaurant her. Hvis du er blevet fristet til at holde et arrangement på vores hotel, kan det også sagtens lade sig gøre. Vi er vant til at arrangere fødselsdage, konfirmationer, receptioner, bryllupper, mindesamvær og brunch. Læs mere om selskaber ved at klikke her

Du er mere end velkommen til at komme og afhente din mad hos os, men hvis du gerne vil spare besværet, så suser vi gerne af sted, og sørger for både levering og smuk opsætning af maden.

  • Levering og opsætning af mad i Vejle by koster 395 kr.
  • Hvis du befinder dig uden for Vejle by koster det 395 kr. plus 4 kr. per kørt kilometer.

 

Bemærk: Skal din mad leveres, skal der bestilles minimum 10 kuverter.

Vil du gerne undgå opvasken, så drøner vi også gerne afsted efter den. Du skal blot sørge for, at alt service er tømt og skyllet, så klarer vi resten. Afhentning og opvask koster 295 kr. + 10 kr. per person. Skal vi hente servicen uden for Vejle by koster det 295 kr. + 10 kr. per person + 4 kr. per kørt kilometer.   Bemærk: Skal vi afhente opvasken, så kræver det, at du har bestilt mad ud af huset med levering, og at du har bestilt afhentning på forhånd.  
Skab en smagfuld oplevelse derhjemme med vores udvalg af tapas ud af huset. Vores forskellige tapasmenuer byder på lækre retter skabt med kulinarisk fantasi og årstidens bedste råvarer, tilgængelige både til frokost og aften. Vær opmærksom på, at det normalt kræver en forudbestilling på mindst 48 timer, så vi kan sikre den bedste kvalitet og smag. Hvis du ønsker din tapas take away leveret i Vejle eller omegn, kræver det en bestilling på minimum 10 kuverter.   Hvis du foretrækker at nyde tapas på vores restaurant i Vejle, tilbyder vi også tapas både til frokost og aften. Se vores frokostmenu her og aftenmenu her. Hold også øje med vores specielle tapasaftener, som du kan booke via vores hjemmeside, for en unik smagsoplevelse.  

Økologi og dyrevelfærd

Vi prioriterer økologi og dyrevelfærd højt. Alle vores måltider fremstilles med danske råvarer, og vi stræber efter at bruge økologiske ingredienser og kød, der er produceret med særlig opmærksomhed på dyrevelfærd.  

Øverst på siden finder du vores forskellige mad ud af huset menuer. Du kan udforske dem ved at klikke ind på hver enkelt menu for at få flere detaljer. Når du er klar til at bestille, klikker du dig ind på den ønskede menu. Her finder du også forskellige tilkøbsmuligheder. Til nogle menuer har du eksempelvis mulighed for at tilføje forret og hovedret. Priserne for tilkøb fremgår tydeligt. For at vælge hvilke specifikke retter du vil bestille, skal du blot sætte et flueben ud fra de ønskede retter og herefter angive antal kuverter. Tilføj til sidst det hele til din indkøbskurv.

Du er også velkommen til at besøge vores restaurant personligt eller kontakte os på telefon: 75 82 08 33 eller e-mail: hotel@hotel-hedegaarden.dk. Vi står på spring for at hjælpe dig.