Pris pr. kuvert
kr. 445,-
Klassiske tarteletter med høns i asparges
Varmrøget laks med håndpillede rejer
Tempura rejer samt grillede tigerrejer
Dansk Bresaola med grillet grønt
Bagt Chorizo med marineret kartoffel
Rejecocktail med håndpillede rejer, asparges og husets dressing
Islandsk varmrøget laks med sprød rug, rejer og skaldyrsmayonnaise
Helstegt oksefilet med sort peber, sæsonens grønt samt kartofler i brunet smør, dertil rødvinssky
Urtefyldt Hopballe kylling, sæsonens nye grøntsager samt nye kartofler i brunet smør og timian sky
250 gr. striploin med bearnaise og steak fries samt sæsonens grønt ***tillæg kr. 25
Oksemørbrad med sæsonen grønt, nye ristede kartofler samt demi glace ***tillæg kr. 45
Rosastegt kalveryg med kartofler, dariole og forårsgrønt og mild sennepssky
Isbombe med hindbær og vanilje, brændt marengs samt frugtcoulis
Chokoladefondant med karamel vaniljeis samt passionssirup
Is med brændt marengs
Gateau Marcel med abrikos
Panna cotta med vanilje og jordbær
Hindbærpotte
Friske og hengemte jordbær med knas og vaniljeis
Pris pr. kuvert
kr. 445,-
Pris pr. kuvert
kr. 495,-
Pris pr. kuvert
kr. 475,-
Valgfri hovedret fra 3-retters menuen, som tallerken serveres
Pris pr. kuvert
kr. 85,-
Pris pr. kuvert
kr. 225,-
Hverdage kl. 06.30 - 23:00
Lørdage kl. 07:00 - 23:00
Søndag kl. 07:30 - 20:00
Ankomster efter kl. 20.00 skal meddeles til hotellets reception.
Lørdag: kl. 7.00 til 23.00
Søndag: kl. 7.30 – individuelle lukketider
Hotel Hedegaarden A/S
Vald. Poulsensvej 4
DK-7100 Vejle
Telefon:+45 7582 0833
hotel@hotel-hedegaarden.dk
CVR: 15205741
Man-fre: 06.30 – 23.00
Lør: 07.00 – 23.00
Aften-menukort fra kl. 18.00
Man-fre: kl. 06.30 – 09.30
Lørdag: kl. 07.00 – 10.00
Søndag: kl. 07.30 – 10.00