Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
-15% på værelser Book direkte med koden "spar15" på knappen til højre ->
julemad ud af huset vejle

Lækre månedsmenuer og dagens ret

Uanset om du er til klassisk dansk mad eller fransk gourmet , står vores personale står klar til at give dig en god oplevelse.

Menuer efter dit hoved

Ønsker du en menu lidt ud over det sædvanlige, er det også muligt

Selskabsmenuer

Forretter

  • Rørt tartar med sprøde kartoffelchips
  • Stegt carpaccio med trøffeldressing og sprød salat
  • Hvide asparges med håndpillede rejer og hollandaise (kun april, maj, juni)
  • Ristede kammuslinger med karamelliseret blomkål og nødde vinaigrette
  • 4 slags lufttørrede specialiteter i nordisk stil eller 4 slags fisk og skaldyr serveres på planke
  • Varmrøget laks med urtedressing, søkogte rejer samt urtesalat
  • Jordskokkesuppe med sprød skinke og sprøde brødkrummer
  • Hummersuppe med urter, hummer og kokosskum
  • Bagt Vesterhavstorsk med butternutpuré og citronsauce
  • Sortfodsskinke med trøffeldressing og ristet mandelsalat
  • Koldrøget laks med stenbiderrogn, syrnet fløde og sprød rug
  • Cremet kantarelsuppe med trøffel og pocheret æg
  • Sprød pighvar med sprød spinat, nage med brunet smør kr 15,-

    Tillæg

  • Bagt jomfruhummer souffle med skaldyrsmayo kr. 25,-

    Tillæg

  • ½ hummer, anrettet ude af skal med klassisk garniture kr. 45,-

    Tillæg

  • Alle forretter serveres med økologisk brød og smør

Hovedretter

  • Filet af ungkvæg fra Kildegaarden og estragonsky
  • Ballotine af Hopballe kylling med ærter a la francoise og salviesky
  • Dansk kalv på 2 måder, filet og braiseret bryst en cocotte samt sennepssky
  • Helstegt oksefilet, stegt med timian samt pebercreme
  • Braiserede svinekæber samt andeconfit, æbler, rodgrønt og æblesky
  • 275 gr. grain feed striploin med steak fries og bearnaise
  • Rødtunge med grønne og hvide asparges samt hummer hollandaise
  • Sydfynsk lam, ryg og bov med artiskokker og rosmarinsky
  • Amerikansk striploin med sauce bordelaise og bearnaise kr. 15,-

    Tillæg

  • Oksemørbrad fra Kildgaarden med kartoffel dariole og rødvinssky kr. 25,-

    Tillæg

  • Krondyrfilet med saltbagt selleri og sky med sloe gin kr. 25,-

    Tillæg

  • Kalvemørbrad og let sprængt andebryst samt timiansky kr. 25,-

    Tillæg

Dessert

  • 4 unika oste med sødt og sprødt
  • Creme brulee med ananas puré og Granny Smith sorbet
  • Chokolade fondant med rabarbersirup, karamel og vaniljeis
  • Sæsonens bær, marineret i Amaretto med is og crumble
  • Isbombe med hindbær, vanilje og brændt marengs
  • Jordbær/rabarber suppe med hengemte bær og iscreme
  • Lune pandekager med passionscreme og hindbær coulis samt is
  • Fragelité roulade med hindbær og nougatis

Natmad

  • Hotdogs, rød og ristet med klassisk garniture og brioche brød
  • Pølsebord med danske specialiteter med klassisk garniture
  • Frikadeller med 2 slags kartoffelsalat
  • Æggekage med bacon, tomat og purløg
  • Biksemad med bearnaise, rødbeder og spejlæg
  • Lobescoves med klassisk tilbehør
  • Chili con carne med klassisk garniture
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Nyt nordisk smørrebrød (4 slags)
  • Diverse supper
  • Gullash-, kartoffel-, asparges-, eller karrysuppe med klassisk garniture

Klassiske festmenuer

Forretter

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Consommé danoise med urter, kød og melboller
  • Klassisk rejecocktail med håndpillede rejer
  • Vores gravad laks med sennepsdressing
  • Dampet laks med rejer og asparges

Hovedretter

  • Gl. davs kalvesteg med Waldorf salat, vildtfløde og sæsonens grønt
  • Andesteg eller flæskesteg med rødkål samt brunede og hvide kartofler
  • Wienerschnitzel med bras-kartofler og klassisk garniture
  • Sprængt svinekam med asparges sauce og sæsonens grønt
  • Krondyrkølle med vildtsky, Waldorf salat og sæsonens grønt

Dessert

  • Islagkage med chokoladesauce
  • Jordbær med vaniljeis og knas (juni-juli-august)
  • Rådhus pandekager med is
  • Ruben Steiner anno 2022
  • Klassisk citronfromage
  • Gl. davs æblekage

Natmad

  • Hotdogs, rød og ristet med klassisk garniture og brioche brød
  • Pølsebord med danske specialiteter med klassisk garniture
  • Frikadeller med 2 slags kartoffelsalat
  • Æggekage med bacon, tomat og purløg
  • Biksemad med bearnaise, rødbeder og spejlæg
  • Lobescoves med klassisk tilbehør
  • Chili con carne med klassisk garniture
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Nyt nordisk smørrebrød (4 slags)
  • Diverse supper
  • Gullash-, kartoffel-, asparges-, eller karrysuppe med klassisk garniture

Noget for alle, selv de mindste

Du kan roligt tage børnene med på Hotel Hedegaarden. Vi har noget for alle størrelser og aldre.

 
Selskaber Vejle - børnemenu med dessert
BØRNEMENU

225,-