Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
-20% på værelser Book direkte med koden "spar20" på knappen til højre ->

Hotelophold i Vejle

Velkommen til Hotel Hedegaarden, hvor komfort og gastronomisk nydelse går hånd i hånd. Vores hotelophold tilbyder den perfekte ramme til et afslappende getaway i Vejle for to. Uanset om du er på udkig efter en romantisk weekend, et gourmetophold eller en golfoplevelse, har vi noget for enhver smag.

Tapas ophold for 2

Vores Tapas Ophold for 2 på Hotel Hedegaarden i Vejle er det perfekte hotelophold for 2, som ønsker en hyggelig getaway, og som samtidigt sætter stor pris på velsmagende mad af høj kvalitet. 

Vores tapas ophold for 2 inkluderer én overnatning med middag bestående af en overdådig tapas-menu med 15 delikate retter, som vil få jeres mund til at løbe i vand. Velkomstbobler, vin og kaffe og te følger med. 

Dette hotel ophold inkluderer også en stor morgenbuffet.

Ønsker I mere end én overnatning, kan I vælge at lægge flere ophold i kurven, eller I kan blot tilkøbe én ekstra overnatning.

Golfophold for 2

Vores golfophold er den ultimative forkælelse for både golfentusiaster og nybegyndere. Hotel Hedegaarden ligger placeret, så du har tre af landets bedste golfbaner indenfor kun 30 minutters kørsel. 

Du kan spille i de følgende golfklubber.

  • Vejle Golf Club
  • Jelling Golfklub
  • Kellers Park Golf Club

 

Vores golfophold for 2 er med to overnatninger, så I har rigeligt med tid til at spille på de baner, I ønsker. Derudover inkluderer hotelopholdet også en 12-retters tapasmenu på en valgfri dag og en stor morgenbuffet.

Efter en dejlig lang dag på golfbanen kan I nyde et gratis glas vin i vores lobby mellem kl. 16.30 og 17.30.

Ønsker I mere end to overnatninger, har I mulighed for at lægge flere hotelophold eller overnatninger i kurven.

Gastronomisk
Ophold for 2

Hos Hotel Hedegaarden er vi kendt for vores kulinariske ekspertise. Vores køkkenchef og gourmetkok Tom er prisbelønnet for sine innovative tiltag i gastronomiens verden. Så er du en vaskeægte madelsker, og vil du forkæle en, du holder kær med en gastronomisk smagsoplevelse udover det sædvanlige? Så er det vores Gastronomisk ophold for 2, som du bør bestille.

Opholdet inkluderer velkomstdrink, en stor morgenbuffet, en 3-retters menu på ankomstdagen og vores berømte 13 retters tapasmenu på andendagen.

Vores gastronomiske hotelophold er med to overnatninger, hvis I ønsker mere tid til at udforske Vejle og omegn, kan I tilføje flere hotelophold eller overnatninger til kurven.

Hotelophold i Jylland

Hvis du gerne vil på et hotelophold i Jylland, kan vi gerne anbefale dig at besøge Vejle. Vejle er en skøn destination, der byder på en rig kulturarv, naturskønne omgivelser og spændende aktiviteter for både store og små. Uanset om du skal på hotelophold med børn, din kæreste, ven eller veninde, så er der noget for enhver smag.

Kulturmuseum i Vejle, 8 minutters kørsel fra Hotel Hedegaarden

Kulturmuseet

480_309766

Vejle Kunst­museum

214030_Vejle_Midtpunkt_-_paraplyhimmel

Vejle Midtby

214087_Dyrehaven_-_efterr_1

Dyre­haven

Fjordenhus på Vejles havnefront

Fjordenhus

2dda3b7c-6935-4bd8-8144-bccf6241f031-w_960_h_960

Legoland

Givskud zoo - seværdighed kun 21 minutters kørsel fra Hotel Hedegaarden i Vejle

Givskud Zoo

gorilla park

Gorilla Park

Jellingstenen

Jellingstenen

Vejle Fjord

Vejle Fjord

Gorilla Park

Har du børn fra 4 år og op med på dit hotelophold, så kan vi anbefale et besøg i klatreparken Gorilla Park. Gorilla Park byder på en anderledes og sjov udendørsoplevelse. Saml familie, venner eller kolleger og begiv jer ud i Nørreskoven, hvor I kan udfordre jer selv på Gorilla Parks klatrebane. Svæv mellem trætoppene på svævebanerne, der strækker sig over 900 meter, og test jeres mod og færdigheder på de forskellige baner og forhindringer. Med 7 forskellige baner, der passer til alle fra 4 år og opefter, er der garanti for en dag fyldt med sjov og spænding.

Ca. 4 minutters køretur fra Hotel Hedegaarden.

Vejle bymidte

Hotel Hedegaarden ligger en hyggelig gåtur fra Vejle Bymidte, hvor I kan fordybe dig i de maleriske gader fyldt med charmerende butikker, hyggelige caféer og udsøgte restauranter.

Ca. 5 minutters køretur fra Hotel Hedegaarden.

Kulturmuseet

Kulturmuseet i Vejle – hvor historie og kultur mødes på spændende vis. Gå på opdagelse i en verden, hvor du kan stige ned i fortiden og møde et af verdens bedst bevarede moselig, Haraldskærkvinden. Vil du på hotelophold med børn, så lad dig ikke afskrække af at tage dem med på museum. Her er masser af sjov for børnene. Lad børnene udforske skeletter og gå på skattejagt i museets arkæologiske gravekasse. Fascinerende genstande fra jernalderen fortæller historien om de tidlige landsbyer. Oplev også, hvordan industrialiseringen har formet vores moderne verden, og tag med på en rejse gennem nattelivets historie fra 1990’erne til 2010. Alle udstillinger byder på sjove aktiviteter for børn, og museets indendørs baggård indbyder til leg for både små og store.

Ca. 7 minutters køretur fra Hotel Hedegaarden.

Fjordenhus

Fjordenhus er en bemærkelsesværdig arkitektonisk perle ved Vejle Fjord, skabt af den anerkendte kunstner Olafur Eliasson. 

Bygningens stueetage, der strækker sig i dobbelt højde, er en hyldest til samspillet mellem arkitekturen og den omliggende fjord. Her forvandler vejr og vind det specialglaserede murværk i en palet af grønne og blå nuancer, og skaber en magisk atmosfære.

Stueetagen er åben for besøg alle ugens dage* og er gratis. Du kan også booke en betalt guidet tur for at få en dybere forståelse af dette kunstværk.

*Åbningstider kan variere, så tjek venligst deres officielle hjemmeside for opdaterede oplysninger.

Ca. 7 minutters køretur fra Hotel Hedegaarden.

Vejle Fjord

Vejle Fjord er et naturskønt område, hvor du kan nyde vidunderlige udsigter og udendørsaktiviteter. Tag på sejlture på fjorden eller vandreture langs kysten. Det er en perfekt mulighed for at fordybe dig i naturen og tage fantastiske billeder.

Vejle Ådal

Vejle Ådal er et naturområde, der tilbyder fantastiske vandrestier og en mulighed for at komme tættere på det lokale dyreliv og landskab. Udforsk de forskellige stier, og tag en pause i naturen.

Ca. 16 minutters køretur fra Hotel Hedegaarden.

Givskud Zoo

Givskud Zoo er en fantastisk dyrepark, der byder på en uforglemmelig oplevelse for besøgende i alle aldre. Her kan du udforske en verden af vilde dyr fra hele kloden. Oplev som det eneste sted i Danmark brillebjørne, sulawesimakaker og kæmpeoddere. Tag også på safari i egen bil og kom helt tæt på imponerende dyr som løver, giraffer, elefanter og mange flere.

Ca. 23 minutters køretur fra Hotel Hedegaarden.

Jellingstenen

Jellingstenen, rejst omkring år 965 af kong Harald Blåtand, er et imponerende historisk monument i Jelling. Stenen blev opstillet til ære for Haralds forældre, Gorm og Thyra, og bærer indskrifter, der beretter om Haralds betydningsfulde bedrifter. Han er kendt for at have enet Danmark og Norge og spillet en nøglerolle i kristendommens indførelse i Danmark.

Siden 1994 har Jellingmonumenterne været en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Vi anbefaler også at besøge oplevelsescentret ved siden af, hvor du kan lære endnu mere om vikingernes fascinerende historie.

Ca. 25 minutters køretur fra Hotel Hedegaarden.

Trapholt Kunstmuseum​

Trapholt Kunstmuseum i Kolding er et skattekammer af kunst og spændende udstillinger. Her kan du udforske kunstværker indendørs og udekunst i skulpturparken. Museet har endda et særligt sommerhus designet af den berømte arkitekt Arne Jacobsen, som du kan besøge. Hvis du elsker stole, har Trapholt Danmarks største samling at byde på.

Ca. 25 minutters køretid fra Hotel Hedegaarden.

WOW PARK i Billund byder på action og sjov for alle aldre i smukke naturomgivelser. Udforsk trætoppelegehuse, klatrebaner, hængebroer, svævebaner og meget mere i en højde på op til 14 meter. Du kan også prøve WOW Parks 40 meter lange kælkebakke året rundt. Lad hele familien deltage i sjove aktiviteter som underjordiske huler, labyrinter og vandlege. Der er også et krea-værksted og søde klappegeder at besøge. Slap af ved bålet med snobrød, popcorn og s’mores.

Ca. 30 minutters køretur fra Hotel Hedegaarden.

Legoland

LEGOLAND er en verden af fantasifuld leg og eventyr for hele familien. Denne verdensberømte forlystelsespark er hjemsted for utallige LEGO-oplevelser og sjov.

Udforsk minilandskaber, hvor berømte bygninger og monumenter er skabt i imponerende detaljer med LEGO-klodser. Tag på spændende forlystelser og rutsjebaner. Se skøre LEGO-shows og 4D-film, der vil begejstre dig. LEGO-fans i alle aldre vil elske LEGOLAND, og det er en uforglemmelig oplevelse for børn og voksne

Ca. 32 minutters køretur fra Hotel Hedegaarden.

Hotelophold med børn

Ønsker du et hotelhold med børn, så er Hotel Hedegaarden utrolig velegnet. Der kan sove fire personer på vores standardværelser, men har du mindre børn og ønsker du at kunne lukke dørene ind til dine sovende børn, har du også mulighed for at booke en suite.

Vi stiller også ekstra senge til rådighed mod et gebyr. 

Hotelophold
tilbud

Leder du efter et godt hotelophold tilbud, mad ud af huset eller en aften på vores restaurant?

Så klik på knappen nedenfor og se hvilke aktuelle tilbud vi har netop nu.