Videre til indhold
  • hotel@hotel-hedegaarden.dk
  • Man - søn: 06:30 - 23:00
Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
Tapas-ophold for 2 personer: 15 tapasretter + udvalgte vine for 2.222,- DKK/ for 2 person. Se tilbuddet længere nede på siden.
0,00 kr. 0 Kurv
logo58-hvid.png
  • Hotel
    • Værelser
    • Guidede ture
  • Konferencer
  • Brasserie
    • Aftenmenu
    • Frokostmenu
    • Vinkort
  • Aktuelle tilbud
  • Selskaber
    • Konfirmation i huset
    • Festarrangementer
    • Selskabsmenuer
    • Selskabsbuffeter
    • Brunch
    • Mindesamvær
  • Mad ud af huset
  • Kontakt
Menu
  • Hotel
    • Værelser
    • Guidede ture
  • Konferencer
  • Brasserie
    • Aftenmenu
    • Frokostmenu
    • Vinkort
  • Aktuelle tilbud
  • Selskaber
    • Konfirmation i huset
    • Festarrangementer
    • Selskabsmenuer
    • Selskabsbuffeter
    • Brunch
    • Mindesamvær
  • Mad ud af huset
  • Kontakt
BOOK NU
logo58-hvid.png
0,00 kr. 0 Kurv
Menu
  • Hotel
    • Værelser
    • Guidede ture
  • Konferencer
  • Brasserie
    • Aftenmenu
    • Frokostmenu
    • Vinkort
  • Aktuelle tilbud
  • Selskaber
    • Konfirmation i huset
    • Festarrangementer
    • Selskabsmenuer
    • Selskabsbuffeter
    • Brunch
    • Mindesamvær
  • Mad ud af huset
  • Kontakt
BOOK NU

Selskabsbuffeter

Lækre sammensatte buffeter med inspiration fra hele verden
 

Klassisk frokostbuffet

Pris pr. kuvert (min. 20 kuv.)

kr. 465,-

  • Vores marinerede sild med æblepickles
  • Røget laks med æggestand samt gravad laks med sennepsdressing
  • Æg med håndpillede rejer samt hjemmerørt mayonnaise
  • Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Mini dansk bøf med løgsauce og spejlæg
  • Udvalg af danske oste med sødt og sprødt
  • Mini gl. davs æblekage og rødgrød

OLD SCHOOL BUFFET

Pris pr. kuvert

kr. 465,-

  • Islandsk linefanget laks, kold- og varmrøget med asparges
  • Sprøde tigerrejer og håndpillede rejer med avocado cocktail
  • Sortfodsskinke med kartoffel omelet og fynsk landskinke med grillede marinerede grøntsager
  • Helstegt højreb med bearnaise, sæsonens grønt, salater og pommes frites
  • Franske og danske oste med sødt og sprødt
  • 3 klassiske desserter i mini format

SYDLANDSK BUFFET

Pris pr. kuvert

kr. 475,-

  • Spanske og italienske specialiteter med grillede grøntsager
  • Laksetartar med mascapone og lime samt sæsonens rogn
  • Vitello Tonato og stegt carpaccio af Kildegårds okse
  • Rejer pil pil i hvidløgssmør med avocado og tomat
  • Albondigas med spicy humus
  • Salviestegt kalvefilet med saltbagt selleri og urtestegte kartofler
  • Kylling Marsala med sæsonens svampe
  • Gårdoste med syltede stikkelsbær og valnødder i honning
  • Mango- og vaniljeis med brændt marengs
  • Panna cotta med syltede bær
  • Vores hindbær tiramisu

NORDISK TAPAS BUFFET

Pris pr. kuvert

kr. 495,-

  • Vores røgede laks med røræg og sæsonens rogn
  • Citron-gravad laks med citrusmarinade og mild sennepsdressing
  • Bagt pighvar souffle med urtedressing og håndpillede rejer
  • Plukket kalvebryst og svineskank, presset i terrine med trøffel mayo
  • Stegt carpaccio af krondyrfilet med mandelsalat og enebærdressing
  • Grillet kæmperejer med sød chili aioli og tangsalat
  • Fynsk landskinke med confiterede tomater og grillede artskokker
  • Langtidstilberedte svinekæber med puré af bagt selleri
  • Braiseret spidsbryst af Kildegaards kvæg med knuste kartofler og urter
  • Vores coq au vin af dansk kylling med sæsonens svampe
  • Miniburger af kødkvæg med bearnaise
  • 2 Unika oste med sødt og sprødt
  • Potte med blodappelsin
  • Karamel panna cotta med Amaretto-syltede bær
  • Passionsfyldt pandekage med hindbærpuré
  • Isbombe med marengs

TAPAS INSPIRATIONS MENU

10-retters tapas menu efter sæson og kokkens kreativitet

Pris pr. kuvert

kr. 495,-

  • Består af 6 forretter, valgfri tallerken serveret
  • Hovedret fra selskabsmenu og 4 desserter
  • Det perfekte synergi mellem servering og buffet

TAPAS INSPIRATIONS MENU

15-retters tapas menu efter sæson og kokkens kreativitet

Pris pr. kuvert

kr. 495,-

  • Sammensættes efter dine behov i samråd med vores køkken
  • Få din helt egen menu, så din fest er en helt unik oplevelse
  • En anderledes fest, der ikke ligner andre
Facebook Twitter Youtube

Nyttige links

Handelsbetingelser
Afbestillingsregler
Persondatapolitik
Cookiepolitik
Om Os
Gavekort SDH
Gavekort til Hotel Hedegaarden

Hotel Check-in/-out

Check-In/out Hverdage kl. 06.30 - 23:00 Lørdage kl. 07:00 - 23:00 Søndag kl. 07:30 - 23:00
Ankomster efter kl. 20.00 skal meddeles til hotellets reception.

Åbningstider

Hverdag og lørdag: kl. 7.00 til 23.00
Søndag: kl. 7.30 – individuelle lukketider

Kontakt

Hotel Hedegaarden A/S
Vald. Poulsensvej 4
DK-7100 Vejle
Telefon:+45 7582 0833
hotel@hotel-hedegaarden.dk

CVR: 15205741

Restaurant

Man-fre: 06.30 – 23.00
Lør: 07.00 – 23.00
Aften-menukort fra kl. 18.00

Morgenbuffet

Man-fre: kl. 06.30 – 09.30
Lørdag: kl. 07.00 – 10.00
Søndag: kl. 07.30 – 10.00