Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
-20% på værelser Book direkte med koden "spar20" på knappen til højre ->

Frokost menu

Udforsk vores lækre udvalg af frokostretter

Oplev vores lækre frokost menu, der er skabt til at tilfredsstille dine smagsløg. Uanset om du er på udkig efter en let og hurtig bid eller en mere mættende frokostoplevelse, så har vi noget for enhver smag på vores restaurant i Vejle.
 
Klik på knappen nedenfor for at se vores smagfulde menu. 

Aften menu

Dyk ned i vores udsøgte aftenkøkken

Forkæl dine sanser med vores eksklusive aftenretter, der byder på kulinariske oplevelser ud over det sædvanlige.

Vælg mellem vores ala carte menu med lækre retter eller vores 15-retters tapas menu, der tager dig med på en smagsfuld rejse.

Klik på knappen nedenfor og se vores aften menu. 

Tapas aften - en aften for dine sanser

En gastronomisk madoplevelse i særklasse

Hver måned på udvalgte dage afholder vi vores eftertragtede tapasaftener, hvor du kan nyde intet mindre end 20 velsmagende tapas-serveringer, der vil få din mund til at løbe i vand.
 
Vil du forkæle dig selv, eller en du holder af?

 

Så klik på knappen nedenfor for at se vores kommende tapasaftenener og book et bord.

Galleri

Økologi, dyrevelfærd og fair trade

Vores samvittighed er lige så god – som din appetit.

Vores restaurant i Vejle arbejder ud fra 3 retningslinjer: Økologi, dyrevelfærd og fair trade. Vi bestræber os på kun at bruge råvarer, der kan leve op til de værdier i den udstrækning, det er muligt i forhold til kvalitet og udbud. Respekt og forståelse for gode sæsonråvarer giver det optimale resultat.

Bedste restaurant vejle
Køkkenchef hos gourmet restaurant i Vejle

Nye spændende menuer - hvert kvartal

Hver måned kreerer vores køkkenchef Tom nye spændende menuer

I restauranten kan De vælge mellem et udvalg af udsøgte månedsmenuer.

Ønsker De en menu lidt ud over det sædvanlige, er det også muligt ved forudbestilling. 

Vores personale står klar til at give Dem en god oplevelse.

Take-away eller catering?

Uanset om du har en travl hverdag, planlægger en større fest eller begivenhed, tilbyder vores restaurant en bred vifte af lækre muligheder for mad ud af huset i Vejle og omegn, der både vil tilfredsstille dine smagsløg og skabe en mindeværdig oplevelse.

Vores menu omfatter et rigt udvalg af velsmagende retter, som kan leveres direkte til dig. Vi tilbyder også muligheden for professionelt serveringspersonale til større arrangementer, så du kan slappe af og nyde festen uden bekymringer.

Skal du afholde et selskab i Vejle?

Hos Hedegaarden er vi specialiserede i at skabe uforglemmelige øjeblikke ved enhver lejlighed. Leder du efter et sted af afholde en fest i Vejle? Vores smukt indrettede lokaler danner den perfekte ramme om alt fra intime receptioner og fødselsdagsfejringer til storslåede konfirmationer og romantiske bryllupper. Med plads til op til 225 personer i samme lokale kan vi imødekomme selv de største begivenheder.

Vores erfarne personale står klar til at hjælpe med at planlægge og koordinere hvert eneste detalje, så du kun skal koncentrere dig om at slappe af og nyde dagen med dine gæster.

Fejr årets julefrokost med stil

Leder du efter det perfekte sted at afholde årets julefrokost i Vejle? Og er du vild med god musik, god vin, godt selskab og mad der får mundvandet til at løbe i vand? Så behøver du ikke lede længere. Book bord på vores restaurant i Vejle og skab uforglemmelige minder med venner, familie eller kollegaer.

Foretrækker du at afholde årets julefrokost i hjemlige omgivelser? Intet problem. Vi tilbyder også julefrokost ud af huset i Vejle og omegn.

Gourmet restaurant i Vejle

Gourmetkok berejst i hele verden

Vil du forkæle dine smagssanser til det ypperste? Så har du fundet den bedste restaurant i Vejle til at gøre netop det. Vores køkkenchef er en anerkendt og prisbelønnet gourmet kok i kategorien “french with an asian twist”. 

Tom’s gastronomiske rejse startede i Singapore, hvor han arbejdede for restaurantkæden Les Amis. Det var her, han først gang oplevede den rige asiatisk kultur og kogekunst, som virkelig tændte hans passion for at udforske flere kulinariske traditioner.

Efter sin tid i Singapore har Tom arbejdet i en række forskellige lande, herunder Japan, USA, Mellemøsten, Asien, Frankrig og England inden han i 2006 vendte tilbage til Danmark og blev en del af hotelfamilien på Hotel Hedegaarden.

Tom er en hengiven fusionskok, der tror på at skabe balance og harmoni i smagene, selvom han har en dyb kærlighed til den traditionelle franske kogekunst. Han er internationalt anerkendt som gourmetkok i kategorien “French with an Asian twist” og har modtaget adskillige priser og anerkendelser for sine innovative bidrag til gastronomiens verden.

Så hvis du leder efter de bedste spisersteder i Vejle, så kan vi varmt anbefale at komme en tur forbi vores gourmet restaurant i Vejle og nyde en udsøgt smagsoplevelse.

Toms tapas vejle