Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
-20% på værelser Book direkte med koden "spar20" på knappen til højre ->
Konference Vejle hos Hotel Hedegaarden
Dagskonference

Inkl. lokaleleje, AV-udstyr og moms

645,-

Konference, møder og kursus tilpasset til dine behov

På vores hotel i Vejle lige ved E45 har vi 7 moderne og fleksible konference- og mødelokaler, som kan tilpasses ethvert ønske og behov for det perfekte kursus eller konference. Vores venlige og erfarne personale er vant til at betjene konferencegæster og sørger for, at alt fungerer effektivt, for at gøre jeres dag til en succes.

Faciliteter

Vi kan imødekomme fra 2 og op til 225 personer i samme lokale. I alle lokaler er der klima-anlæg, Wi-Fi, projektor, lærred, whiteboard, flipover, TV/video og trådløs mikrofon.

Hotel Hedegaarden har 75 værelser. Alle med bad, telefon, føntørrer, og TV. Hyggelig Lobby-Bar/Café med plads til ca. 40 personer.

Vores konferencer

Konference i Vejle

Skal du afholde en konference i Vejle, eller leder du blot efter et sted i Jylland, som er let at komme til fra hele Danmark? Så håber vi, at du vil vise os tillid og lade os arrangere din konference for dig.

Mad der får tænderne til at løbe i vand

Konferencegæster sætter pris på lækker mad, og hos os bliver I ikke skuffede. Vores prisvindende gourmetkok og køkkenchef forkæler både restaurant– og cateringgæster med blandt andet lækre tapasretter. Vi er erfarne i at lave mad til store grupper, så dine konferencegæster kan se frem til en kulinarisk oplevelse, der vil få tænderne til at løbe i vand.

Ønsker I at overnatte?

Det kan være hårdt for hovedet at sidde og lytte aktivt en hel dag.

Vil I give jeres konferencegæster en velfortjent pause i løbet af dagen, kan I overveje at bestille konferencen med overnatning. På den måde vil der være tid til at ligge lidt flere pauser ind i programmet i løbet af dagen, eller gemme noget af programmet til dagen efter. 

Ønsker I at bestille konference med overnatning, kan I med fordel vælge pakken døgnmøde, hvor overnatning er inkluderet i prisen.

Prisen for et døgnmøde kan ses i toppen af siden.

Ønsker I en anden løsning med overnatning, så hiv fat i os, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til jer.

Vi har 75 værelser på vores hotel, så hvis I er mange, der skal overnatte, så kan vi anbefale at bestille i god tid.

Under konferencens pause kan jeres konferencegæster vælge at slappe af på værelset eller i vores hyggelige lobby-bar/café,  hvor det er muligt at nyde en kølig drik.

Vi har plads til ca. 40 personer i vores lobby-bar.

Hotel Hedegaardens Bar i Vejle

Udforsk charmerende Vejle

Hotel Hedegaarden er beliggende i den charmerende by Vejle. Vi anbefaler, at I sætter tid af til at lade jeres konferencegæster udforske byen. Vejle byder på en hyggelig gågade med mange butikker og caféer. For kulturelle oplevelser kan Vejle Kunstmuseum og Kulturmuseet varmt anbefales.

Nem adgang fra hele Danmark

Med vores beliggenhed i Syddanmark, tæt på motorvejen, er det nemt at finde vej til Hotel Hedegaarden fra hele Danmark, og vi tilbyder rigelig parkeringsplads til alle gæster. Book jeres næste konference hos Hotel Hedegaarden i Vejle og oplev en professionel og gnidningsfri oplevelse fra start til slut. Kontakt os i dag for at høre mere om vores konferencepakker og faciliteter.