Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
Tapas-ophold for 2 personer: 15 tapasretter + udvalgte vine for 2.495,- DKK/ for 2 person. Se tilbuddet længere nede på siden.

Julefrokost i Vejle hos Hotel Hedegaarden

Julefrokost Vejle med overnatning hos Hotel Hedegaarden

Hold jeres julefrokost og få en gastronomisk oplevelse i særklasse på Hotel Hedegaarden i Vejle.

Med Hotel Hedegaardens julefrokost kan I se frem til en forrygende aften.

Vi byder på 24 lækre og yderst velsmagende juletapasretter bestående af: 

  • Lufttørrede specialiteter
  • Variationer af sæsonens fisk og skaldyr
  • Kreative varme retter
  • Søde fristelser

Udover den lækre mad vil der også være et glas dejlige velkomstbobler, ligesom der også vil være live musik, natmad og fri bar med et udvalg af øl, vand, vine og lækre drinks.

Arrangementet kan bookes med eller uden overnatning (inklusiv vores lækre morgenbuffet). 

Hold årets julefrokost på Hotel Hedegaarden i Vejle og se frem til en fest, I sent vil glemme. 

Prisen pr. person: 1.045,- kr.  pr. person

Efter 24. juni 2024 er prisen 1.299,- kr. pr. person

Julefrokost ud af huset Vejle

(kan leveres fra 1. november)

Klassisk
Julemenu

Julemad ud af huset Vejle

(kan leveres fra 1. november)

Juletapas
fra 445,-

Køkkenchef hos gourmet restaurant i Vejle

Prisvindende smagsoplevelser

Gourmetkok berejst i hele verden

På Hotel Hedegaarden i Vejle møder du Tom Thomsen, en prisvindende gourmetkok med en passion for at udforske smagsoplevelser fra hele verden. Tom begyndte sin kulinariske rejse efter at have afsluttet sin kokkeuddannelse på Munkebjerg Hotel i 1997 og har sidenhen forført Japan, USA, Mellemøsten, Asien, Frankrig og England med sin ekspertise.

French with an Asian twist

Med en unik blanding af franske teknikker og asiatiske smagsnuancer har Tom vundet anerkendelse og priser for sine innovative tilgange til gastronomien. Kendt som “French with an Asian twist” har Tom enestående evner til at skabe lækre retter, der appellerer til både traditionelle og moderne smagsløg.

Lad dig forføre af Toms unikke smagsunivers, når du deltager i årets julefrokostarrangement på Hotel Hedegaarden i Vejle.

Vine fra hele verden

Oplev vores omfattende udvalg af rødvine og hvidvine, nøje udvalgt fra vinregioner rundt om i hele verden. Vi har sørget for at have vine på lager, som passer til enhver smag og anledning.

Bedste vin hos Hotel Hedegaarden

Julefrokost Vejle

Skal du arrangere årets julefrokost i Vejle? Så lad Hotel Hedegaarden være din vært. Vi sørger for at skabe den perfekte julestemning med en udsøgt julemenu.

Vi tilbyder forskellige valgmuligheder, så du kan skræddersy jeres julefrokost efter jeres præferencer. Vælg mellem at nyde julemaden i vores gourmetrestaurant eller bestil julefrokost ud af huset og hyg dig med vennerne eller kollegaerne i mere hjemlige omgivelser.

Julefrokost ud af huset i Vejle

Ønsker I at fejre den årlige julefrokost i mere hjemlige omgivelser? Hos Hotel Hedegaarden i Vejle tilbyder vi en let og bekvem løsning med vores julefrokost ud af huset. 

Selvom julefrokost ud af huset måske lyder en tand mere besværligt end blot at nyde festen i vores hyggelige gourmetrestaurant, behøver I ikke at bekymre jer.

Vi gør det nemt for jer. I vælger selv om I vil afhente maden hos os, eller om vi skal drøne af sted med maden til jer. Og endnu bedre, vi napper også gerne opvasken. Alt, hvad I skal gøre, er blot at tømme og skylle servicet, så kommer vi susende efter opvasken. 

Vores julefrokost ud af huset kan leveres fra 1. November.

Julefrokost med musik og overnatning

Vil I have en julefrokost med musik og overnatning? Så kan vi tilbyde netop det, hvis I booker bord i november og december.

Vores julefrokostkoncept inkluderer en lækker julefrokostmenu med juletapas og fri bar, så I kan nyde en festlig aften uden bekymringer. Efter en fantastisk festlig aften har I mulighed for at forlænge oplevelsen med en overnatning på vores komfortable hotel. Vælger I at overnatte på vores hotel, kan I pleje eventuelle tømmermænd dagen efter med vores lækre morgenbuffet.

Udover utrolig lækker mad og fri bar sørger vi også for den bedste underholdning i form af live musik, som spiller alt fra de nyeste hits til klassiske favoritter, der får gang i dansegulvet. 

Så gør jeres julefest til en uforglemmelig begivenhed og book jeres julefrokost med musik og overnatning hos os.

OBS: Der vil kun være live musik i november og december.

Book bord til julefrokost disse dage

Vores julefrokost arrangementer afholdes fredage og lørdage fra midt november til midt december og igen i januar. Vil du være sikker på, at vi har plads til dig og dem du holder af, så sørg for at booke tid i god tid.