Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
Tapas-ophold for 2 personer: 15 tapasretter + udvalgte vine for 2.495,- DKK/ for 2 person. Se tilbuddet længere nede på siden.

0
personer i
samme lokale
De store fester i livet, i de bedste rammer

En fest kan
ikke gøres om

Receptioner, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre store fester i livet fortjener de bedste rammer. Hotel Hedegaarden er kendt for den gode madoplevelse – og at tingene bare fungerer i en uhøjtidelig atmosfære. Alle vore menuer er fremstillet af de bedste danske råvarer og så vidt muligt er økologi og dyrevelfærd i højsædet, så vores samvittighed er lige så god som din appetit.
Vi vil gøre alt for, at du er tilfreds.
Tom Thomsen Executive Chef, Food Stylist

KONTAKT OS PÅ

info@hotel-hedegaarden.dk

VI VIL GØRE ALT FOR, AT DU ER TILFREDS

En fest på Hedegaarden

Med inspiration fra hele verden og det nordiske køkken skabes retter og menuer over flere temaer – fra spændende og festlige tapas, a la carte med årstidernes råvarer – til mere traditionelle menuer med et twist af nytænkning. Hotel Hedegaarden har hyggelige selskabslokaler til alle formål – op til 225 gæster i samme lokale. Lad os råde og vejlede – så vi kan gøre det nemt for dig – og være med til at gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse.

Brunch
Lækker brunch med alt hvad du kunne tænke dig
Vi byder på brunch, med alt det klassiske der hører sig til. Her finder du både rundstykker, franskbrød, rugbrød, æg, frugt, ost, pålæg og meget mere..
Mindesamvær
Samvær efter begravelse
Få sagt ordentligt farvel til dine kære, med god mad i rolige omgivelser.
Vinkort
Vine fra hele verden
Vi har altid et stort udvalg af vine fra hele verden og kan tilbyde alt lige fra rødvine fra sydens sol og varme, til de mere søde hvidvine.
GAVEKORT

Køb gavekort til ophold på Hotel Hedegaarden

priser fra 500 kr. / pr. gavekort

Super lækker mad, god service og fine værelser.

Klart anbefalingsværdigt 😉

Christina Poulsen
Kunde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og opnå gode rabatter

KONFERENCER

Hotel Hedegaarden har 8 moderne og fleksible mødelokaler, der kan tilpasses ethvert ønske og behov for det perfekte kursus eller konference. Vores venlige og erfarne personale er vant til at betjene konferencegæster og sørger for, at alt fungerer effektivt, for at gøre dit kursus til en succes.

dagskonferencer fra 595 kr. / pr. person

Kan virkelig mærke at Hotel Hedegaarden er vant til at håndtere konferencegæster. Super service og lækker mad. 😉
Mette Jørgensen
Kunde
BRASSERIE

I restauranten kan du vælge mellem dagens menu eller et udvalg af udsøgte månedsmenuer. Vores personale står klar til at give dig en god oplevelse. Ønsker du en menu lidt ud over det sædvanlige, er det også muligt ved forudbestilling.

priser fra 500 kr. / pr. gavekort

Super lækker mad, god service og fine værelser.

Klart anbefalingsværdigt 😉

Carsten Schneider
Kunde