Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
Tapas-ophold for 2 personer: 15 tapasretter + udvalgte vine for 2.495,- DKK/ for 2 person. Se tilbuddet længere nede på siden.

Tapas aften hos Hedegaarden Vejle

Tapas Vejle hotel hedegaarden

Få en gastronomisk oplevelse i særklasse med en tapas aften hos Hotel Hedegaarden i Vejle.

Forkæl dine smagsløg med en dejlig aften med tapas i Vejle kreeret af vores prisvindende gourmetkok og køkkenchef.

Din aften starter kl. 18.00 med en lækker velkomstdrink, som du kan nyde, mens weekendens ro sænker sig over dig.

Efter velkomstdrinken serverer vi 20 lækre tapasretter for dig. 20 retter lavet ud fra kokkens fantasi bestående af nye kreative og klassiske retter med årstidens råvarer, sæsonens fisk, spændende kødudskæringer samt danske oste og søde fristelser.

Og lækker mad kræver god vin. Derfor har vores sommelier været ude og finde 30 dejlige vine fra hele verden. Du finder her mousserende, røde, hvide og søde vine, som du frit kan smage på under middagen.

Du har mulighed for at booke din tapas aften med eller uden overnatning. Vi opfordrer dog til, at du får redt op på et af vores værelser, hvis du skal smage på alle vores vine. Prisen for en overnatning er 350,- pr. person, og med i prisen er vores lækre morgenbuffet.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig og velsmagende aften.

Prisen pr. person: 999,- kr.

Toms Tapas - Award winning gastronomi

Gourmetkok berejst i hele verden

Tom Thomsen blev udlært som kok fra Munkebjerg Hotel i 1997 og aftjente sin værnepligt som kok på Kongeskibet Dannebrog. Derefter vendte han tilbage til Munkebjerg Hotel i Tree Top Restauranten. Her fik han mulighed for at komme på en inspirationstur til Singapore og efter få måneder hjemme i Vejle var der ingen tvivl om, at det store udland skulle prøves.

French with an Asian twist

Første stop blev så Singapore, hvor han arbejdede for restaurantkæden Les Amis. Her blev han eksponeret for asiatisk kultur og kogekunst, der for alvor gav ham lyst til at opleve flere kulturer inden for gastronomien.
Tom har arbejdet i Japan, USA, Mellemøsten, Asien, Frankrig. Sidste stop var London, hvorfra han vendte tilbage til Danmark i efteråret 2006 og blev gift ind i hotelfamilien på Hotel Hedegaarden. TT er troende fusions-kok, der tror på balance og harmoni i smagssammensætning, selv om en del af hans hjerte ligger i traditionel fransk kogekunst. Tom er kendt ude i verden som gourmetkok i kategorien: French with an Asian twist, og har stor anerkendelse og er prisbelønnet (award-winning) for sine innovative tiltag i gastronomiens verden.

Køkkenchef hos gourmet restaurant i Vejle

Vinkort

Vine fra hele verden

Vi har altid et stort udvalg af vine fra hele verden og kan tilbyde alt lige fra rødvine fra sydens sol og varme, til de mere søde hvidvine.

Bedste vin hos Hotel Hedegaarden


Bedste tapas i Vejle