Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.
Tapas-ophold for 2 personer: 15 tapasretter + udvalgte vine for 2.495,- DKK/ for 2 person. Se tilbuddet længere nede på siden.

Kulturmuseet

Kulturmuseum i Vejle, 8 minutters kørsel fra Hotel Hedegaarden

Kulturmuseet fortæller danmarkshistorien med fokus på Vejle – fra oldtid til nu. På museet er der ingen, der siger ”fingrene væk”, for her må du gerne røre ved tingene og opleve med hele kroppen!

Vejle Kunst­museum

Bliv inspireret af kunsten på Vejle Kunstmuseum. VejleMuseerne inviterer alle indenfor til kunstoplevelser, der tager udgangspunkt og har relevans i livet og hverdagen.

Vejle Midtby

Hvert år fra april til oktober kan du opleve den farvestrålende paraplyhimmel over Vejle Midtpunkt. Midtpunktet er en stemningsfuld oase, med en nærmest sydlandsk stemning, i den nordlige del af Vejle Gågade.

Dyre­haven

Dyrehaven er levested for to forskellige hjortearter – ca. 50 dådyr og 10 sikahjorte. Hjortevildt er normalt sky, og vil du se dem i fri natur, skal du tidligt op om morgenen, hvor de kommer ud i lysningerne og græsser. I Dyrehaven er hjortevildtet derimod vant til mennesker, og du kan få dem at se på […]

Fjordenhus

Fjordenhus på Vejles havnefront

Fjordenhus er Olafur Eliassons ikoniske bygning på Vejles havnefront og hovedsæde for Kirk Kapital A/S. Bygningen er den verdenskendte kunstners første bygningsværk og allerede et kendt vartegn for Vejle. Der er offentlig og gratis adgang til Olafur Eliassons kunstværker i stueetagen alle dage.

Legoland

LEGOLAND har mere end 50 forlystelser for børn og børnefamilier. Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge er der masser af sjov og oplevelser for hele familien.

Givskud Zoo

Givskud zoo - seværdighed kun 21 minutters kørsel fra Hotel Hedegaarden i Vejle

GIVSKUD ZOO er mange forskellige oplevelser på én billet og masser af plads og luft omkring jer i skøn dansk natur. GIVSKUD ZOO har oplevelser til en hel dag, så sæt ikke under 6 timer af til jeres besøg, hvis I besøger parken sjældent. Med årskort eller kulturårskort kan I besøge så ofte I vil, […]

Gorilla Park

Sjove og udfordrende klatreparker i smukke omgivelser Vores klatrepark byder altid på sjove og udfordrende oplevelser til både store som små. Træd op i højderne blandt trækronerne iført klatreudstyr, og oplev den smukke natur, mærk solskinnet gennem bladene, og hengiv dig til smil og latter, mens du udfolder dig fysisk i vores klatrepark. Vi tror […]

Jellingstenen

Jellingstenen

Jellingestene er to massive graverede runesten fra 900-tallet fundet i byen Jelling, Danmark. Den ældre af de to jellingesten blev rejst af Kong Gorm den Gamle til minde om hans kone Thyra. Den større af de to sten blev rejst af Kong Gorms søn, Harald Blåtand til minde om hans forældre, til fejring af hans […]

Vejle Fjord

Vejle Fjord

Vejle Fjord er en ca. 22 km lang fjord i Øst- og Sydjylland, der strækker sig fra Vejle til Trelde Næs på sydsiden og Juelsminde på nordsiden, hvor den løber ud i Kattegat. Landskabet omkring fjorden er karakteriseret ved fjordens dybe indtrængning i landmassen, de skovklædte skrænter og den rolige vandflade.