Norditaliensk Tapas-aften 23 tapasretter + 23 vine for 999,- DKK/pr. person. Se tilbuddet længere nede på siden.

Sæson menu april-maj-juni

345,00 kr.

    *Depositum

Forretter

  • Laksetartar af færøsk laks med sæsonens rogn og sprød rug
  • Dansk Bresaola med trøffeldressing, urtesalat med mandler og sprød kartoffel
  • Fynsk landskinke med hvide asparges, urtedressing og puffede ris
  • Brød og pisket brunet smør til alle forretter

 

Hovedretter

  • Rosastegt kalvefilet med sæsonens rodgrønt, salat samt kartofler i brunet smør
  • Himmerland ribeye steak med råstegte kartofler og salat samt saute af forårsgrønt og sauce choron
  • Hopballe kylling med aspargesfrikasse, nye kartofler og estragonsky samt blad-salat

Ost

  • 4 gode oste med sødt og sprødt

Dessert

  • Panna cotta med Amaretto-syltede bær
  • Chokoladefondant med karamel, passions-sirup og vaniljeis
  • Isbombe med hindbær og vaniljeis med brændt marengs

(Alle retter leveres i porcelæn, klar til servering)

    *Depositum

Beskrivelse

Endelig antal 72 timer før event.

  • Afhentes/leveres varm. Depositum kr. 750,-
  • Ønskes levering, skal der bestilles min. 10 kuverter
  • Levering og opsætning i Vejle by 445,-
  • Udenfor Vejle by: 445,- + 4 kr. pr. kørt kilometer.
  • Undgå opvasken, lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles.
  • Afhentning i Vejle by 295 kr. + opvask 10 kr. pr. person.
  • Udenfor Vejle by 295 kr. + 4 kr. pr. kørt kilometer samt opvask 10 kr. pr. person

Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.

Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber os altid på at levere til det aftalte tidspunkt.

Vi tager forbehold for udsolgte datoer – Book i god tid